12 Februari, bezoekers

Rond om mijn huis heb ik heel wat vogelvoer hangen en liggen. Voor het huis hangen een voedersilo met pinda’s en een plateau met vogelzaad. Hier vliegen de kool- en pimpelmezen af en aan. De vinkjes eten het zaad en peuzelen de pinda’s op die de mezen laten vallen.

Achter het huis hangt een schaal waar ik zonnebloempitten op leg. Die zijn zeer in trek bij de groenlingen, zo in trek zelfs dat er eentje is de drukker bezig is met het wegjagen van alle andere groenlingen dan met het opeten van de zaden.

Aan de zijkant hangt een kroonluchter vol met vetbollen en staat er op de pergola een voederhuisje. In het voederhuisje is vaak een spreeuw te vinden. En tjonge, wat is hij prachtig wanneer hij in het zonnetje zit.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

,

door

Reacties

Eén reactie op “12 Februari, bezoekers”

  1. Ina* avatar
    Ina*

    Waar koop jij je zonnebloempitten.? In Duitsland een stuk goedkoper dan hier en aangezien ik…. Dus laat maar weten als we afspreken is de overdracht zo gedaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *