Spinnen

Vitrage

Voor het keukenraam hangt al een tijdje een prachtige kruisspin. En mevrouw is heel ijverig geweest met haar web, het is zo groot dat het het volledige raam beslaat. Vooral in de ochtend met wat strijklicht er op is het net ragfijne vitrage. Doordat het zo dun en groot is, is het lastig op de foto te zetten en dus heb ik de dame die hem gemaakt heeft er maar op gezet. Ook een schoonheid.

3 gedachten over “Vitrage

  1. Intimiderend, maar schitterend. De haartjes zichtbaar op deze foto heb ik met het blote oog nog nooit waargenomen en dat maakt dit tot een waardevolle foto.

  2. Ieuw! Ja ik fotografeerde er ook een aan de buitenkant van het raam. Dus van de onderkant en dan zie je dat ze een (soort van) gezichtje hebben. Maar ik blijf het griezels vinden en het is niet leuk om door zo’n web terug gebounced te worden en het risico dat de maker in je nek zit! 🙁

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.