Paddestoelen

Teer

Gisteren aan het eind van de middag heb ik toch nog even een korte boswandeling gemaakt. Overal waar ik keek stonden paddenstoelen. Gele en rode russela’s, eekhoorntjesbrood, elvenbankjes en nog andere soorten waar ik de naam niet meer van wist (als ik het al geweten had). Maar toch zijn voor het fotograferen de kleinsten het leukst. Zo teer, bijna transparant, en toch zo fier als de grote bomen om hen heen.

8 gedachten over “Teer

  1. wat geniet ik weer van je prachtige foto’s. Hoop dat je snel baat hebt van de medicatie.groet
    Lidy

  2. @Marco: bedankt voor de tip. Ik ben er ondertussen achter gekomen dat, wanneer ik mijn mobieltje met de camera verbind, ik ook live view op mijn mobieltje kan aanzetten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.