Naar buiten

O, o, wat vliegt de tijd toch. Voor ik het weet zijn er al weer weken voorbij terwijl het zo helemaal niet voelt. Hier in huize Marmein is het einde van de verbouwing in zicht. Nog een paar muurtjes in een halletje verven, een paar kozijnen moeten een tweede schilderbeurt krijgen, de plinten moeten er nog op en ik moet nog steeds een besluit nemen over welke foto’s er aan de muur moeten komen te hangen.

Gisteren heb ik de klusjes even laten liggen en ben er met de camera op uit gegaan. Aankomende dinsdag is het onderwerp op de fotoclub ‘Toekomst’. In eerste instantie heb ik nagedacht over hoe je Toekomst in beeld brengt maar uiteindelijk bedacht ik mij dat ik ook kon laten zien wat ik in de toekomst van plan ben te gaan fotograferen.

En dat is fotograferen met lange sluitertijden. Bij de eerste foto is dat totaal mislukt. Zelfs met een 10 stops filter kreeg ik de sluitertijd niet zo lang dat je beweging in de wolken of het water zag. Dat is ook bijna niet mogelijk wanneer je tegen het licht in fotografeert.

Bij de windmolens wilde het wat beter lukken. Voor wat betreft het water dan.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “Naar buiten”

  1. Margo avatar

    Het moet me even van het hart dat het jaar al anderhalve maand bezig is en dat er nog geen logje van Marmein is verschenen! En dat dat nu toch wel eens een beetje tijd wordt! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *