Weer aan de slag

Het is al weer bijna een jaar geleden dat ik voor het laatst een logje plaatste. Een jaar waarin ik bijna niet gefotografeerd heb, en tja, geen foto’s geen logjes. Maar dat het zo lang had geduurd had ik niet in de gaten.

De laatste tijd gaat het goed met mijn knieën, zelfs zo goed dat ik het aandurfde om op vakantie naar China te gaan. Gewapend met camera, diverse lenzen en een kleine laptop ben ik op groepsreis gegaan naar de provincie Yunnan in het zuiden van China. En tijdens deze reis heb ik al heel wat foto’s gemaakt!

Stom genoeg was ik het wachtwoord voor de website vergeten maar vanmorgen (in de laatste week van mijn vakantie) kwam hij ineens weer bovendrijven. Gelukkig maar, dan kan ik eerder beginnen met logjes maken dan gedacht.

Op dit moment zit ik in Yuanyang waar we prachtige uitzichten op rijstterrassen zouden moeten hebben maar we door dichte mist en regen niets zien, maar daar over later meer…..

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

5 reacties op “Weer aan de slag”

 1. Vlasje avatar
  Vlasje

  Welkom terug. Ik verheug me nu al op je foto’s!

 2. Marmein avatar
  Marmein

  Dankjewel!

 3. Anja avatar
  Anja

  Wat een mooie foto’s! ben heel benieuwd naar de andere Yunnan foto’s.

 4. Marmein avatar
  Marmein

  Dank je wel Anja! Je zult nog even geduld moeten hebben, er zijn nog heel wat foto’s te gaan 😉

 5. nienke avatar
  nienke

  Leuk dat je weer terugbent,mooie foto,s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *