Een mooi welkom

Nadat wij ons in ons hotel hadden geïnstalleerd was het tijd om wat te gaan eten. De twee busjes waarmee we in IJsland gingen rijden werden volgeladen met ons en een hele rits fotoapparatuur. De voorspellingen voor het noorderlicht waren uitstekend, met wolkenvelden, dat dan weer wel.

Zo af en toe liep er een van ons het restaurant uit om te kijken of er noorderlicht te zien was. Bij de eerste melding dachten we dat er een geintje gemaakt werd, maar nee, er was een heuse sliert groen licht aan de hemel te zien.


Glibberend over het ijs op de weg en in staand in de ijskoude wind maakten de meesten van ons onze eerste noorderlicht-foto. Wat een welkom op onze eerste dag op IJsland!


Na de maaltijd zijn we naar een donkere plek buiten de stad gereden zodat we zonder al te veel lichtvervuiling van het noorderlicht konden genieten. In eerste instantie stonden we allemaal keurig onder aan de heuvel foto’s te maken, maar van lieverlee liepen we allemaal omhoog.


Tjonge, wat was het een spektakel en wat hebben we hiervan genoten!


Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “Een mooi welkom”

  1. sheila avatar
    sheila

    Wat mooi allemaal! Ik had al lang niet meer gekeken….
    Ik ging je site aanbevelen bij een collega (van de bieb) die geïntersseerd is in natuurfotografie en daar boeken over zocht. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *