Onderweg en de geiser Strokkur

Wanneer je IJsland bezoekt, moet je natuurlijk ook naar de geiser Strokkur. We waren al vroeg op pad zodat we het spuiten van de geiser bij zonsopgang konden fotograferen (en natuurlijk het beste plekje konden uitzoeken). En daar stonden we dan, een hele rij fotografen die staand en zitten klaar stonden om een foto te maken van de bijzondere blauwe bobbel die te zien is vlak voor de geiser gaat spuiten. En dat valt nog niet mee kan ik je vertellen.

Daarna gingen we op weg naar de waterval Gullfoss, onderweg nog even stoppend voor wat IJslandse paarden in de wei langs de weg.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *