IJs en waterval

Gullfoss waterval

Na een bezoek aan de paardjes reden we door naar de Gullfoss waterval. Het was al november, nog geen dikke pakken sneeuw maar delen van de waterval waren al wel bevroren. Het is overigens nog een wonder dat ik nog redelijk scherpe foto’s kon maken. Het waaide er zo ontzettend hard dat ik mij met 1 hand aan een railing moest vasthouden. Het statief dat opgevouwen naast mij op een houten vlonder lag werd weggeblazen.

Na een ijzige wandeling langs de waterval en de wind trotserend liepen we terug naar de busjes. Vlak bij de parkeerplaats passeerden we een groep Chinezen in dunne kleurrijke jassen en op even kleurrijke slippers. Die zouden zeker niet ver komen wanneer ze eenmaal in de volle wind bij de watervallen zouden aankomen.

Ik had geen zin in een duik in de Secret Lagoon, samen met een paar andere fotografen zijn we naar de Faxafoss gegaan. Een brede waterval waar we nagenoeg de enige bezoekers waren.

Faxafloss

En omdat er nog tijd over was voor het donker werd ook nog een bezoek gebracht aan de Urridafoss, een waterval met weer een heel eigen karakter

urridafoss

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *