Niet bestaande landschappen

Afgelopen najaar ben ik op werkvakantie geweest in zuid Italië. Het werk bestond uit het natekenen van 3000 jaar oude potscherven die jaren eerder bij een opgraving zijn gevonden.

Veel heb ik niet gefotografeerd maar ik ben wel bezig geweest met oefenen met ICM. Ik heb tijdens wandelingen in de omgeving bewust bewogen foto’s gemaakt en daarna meerdere van deze foto’s samengevoegd. Met wat extra bewerkingen in Photoshop ontstaan er vervolgens landschappen die in het echt niet bestaan.

Klik op een foto om de vergroting te zien

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “Niet bestaande landschappen”

  1. Margo avatar

    Ik vind ze prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *