Net op tijd

We waren na een wat druilerige dag toch nog op tijd bij het ijsschotsenmeer Jökulsárlón. Het is een meer waar afgebroken stukken ijs rond drijven. Pas wanneer ze ver genoeg gesmolten zijn belanden ze uiteindelijk in de zee.

Doordat de schemering al wat begon in te vallen werd de sluitertijd waarmee ik de foto’s maakte wat langer. Lastig wanneer je een ijsblok scherp op de foto wilt krijgen maar wel weer mooi om de beweging van het water te kunnen zien.

Terwijl ik stond te fotograferen was iemand van het reisgezelschap de ijsschotsen en daarbij mij aan het filmen.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *