IJsland, een waterval

Na het bezoek aan het papegaaiduiker-eiland Drangey gingen we op weg naar de waterval Godafoss. Onderweg zijn we nog even gestopt om te genieten van het prachtige uitzicht. En om er foto’s van te maken natuurlijk.

Vervolgens gingen we door om naar het donderend geweld van de waterval Godafoss te genieten. Het was prachtig om het water vlak voor je met een vaart voorbij te zien komen om het vervolgens met donderend geraas naar beneden te zien storten.

Van een afstandje was het ook prachtig om de waterval te zien. Zeker ook nu het licht zo prachtig op en door de nevelen valt.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *