Boomschaduw

Voor ik mijzelf de uitdaging gaf om schaduw als onderwerp voor mijn fotoproject te gebruiken was ik mij maar af en toe bewust van schaduw.

Op een zonnige dag een heerlijke plek om in te gaan zitten maar echt een onderwerp voor een foto?

Door dit project ben ik bewuster gaan kijken naar schaduw. Zo heb ik geleerd dat je ze het hoofdonderwerp kunt laten zijn. Maar ook dat je ze kunt gebruiken om iets anders beter uit te laten komen. Een schaduw een onderdeel te laten zijn van een foto kan natuurlijk ook.

Schaduw een stille aanwezige?

Bij het werken aan dit project heb ik gemerkt dat dit zeker niet het geval hoeft te zijn.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *