Terug

Vanmorgen zou het nog een tijdje droog zijn, gaf de weerapp aan. Met de harde wind zou het wel eens interessant kunnen zijn om naar de IJsselmeerkust te gaan bedacht ik mij toen. Camera in de tas, extra batterij mee, een dikke jas en waterdichte schoenen en hup richting de Noordoostpolder. Bij Kampen zag ik toch wel een heel erg dreigende lucht in de verte. Even uitstappen om snel een foto te maken en daarna door richting de Rampspolbrug.

Halverwege kwam het zonnetje net boven een laaghangend wolkendek uit. Kale bomen langs de weg kregen in dit vroege ochtendlicht een prachtige warm oranje kleur dat nog versterkt werd door de steeds donker wordende lucht op de achtergrond.

Ik zat net weer in de auto toen de eerste druppels begonnen te vallen. Zover ik kon zien zou het niet veel zin hebben om door te rijden naar de IJsselmeerkust. Maar ja, als je dan toch al onderweg bent kun je net zo goed nog even doorrijden om te zien wat er verder nog zou gebeuren.

Eenmaal de Ramspolbrug over was de wind flink toegenomen en kwam de regen echt met bakken uit de hemel. Uitstappen om een foto te maken had niet zo veel zin, mijn lens zou onmiddellijk vol regendruppels zitten. Maar het zicht door de voorruit, zonder de ruitenwissers aan te hebben had toch ook wel wat.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

4 reacties op “Terug”

 1. Margo avatar
  Margo

  Mooi zeg, vooral die eerste foto!

 2. Marmein avatar
  Marmein

  Dank je! Dat is wel weer het leuke van dit onstuimige weer

 3. Sheila de Bloeme avatar
  Sheila de Bloeme

  Leuk weer een nieuw blog of log of hoe het heet te zien. Ik vind je foto’s vrijwel altijd heel mooi en/of goed.

 4. Marmein avatar
  Marmein

  Blogje of logje zijn beiden goed 😉 En dank voor het compliment!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *