Lake Nakuru, aapjes kijken

Naast de bijzondere giraffes waren er ook apen te bewonderen in Lake Nakuru, zoals bijvoorbeeld deze vervet. Net als de giraffes leken deze dieren weinig last te hebben van de toch echt wel stevige stekels aan de bomen. Al leken ze wel goed uit te kijken waar ze de takken beet gingen pakken.

De bavianen hadden een wat aangenamere plek uitgezocht, in het gras aan de kant van de weg.

Dit kleintje ging het toch even proberen, klimmen op een stekelige tak maar merkte al snel dat dat geen pretje was.

Het was leuk om de interactie tussen de apen te bekijken. Ze gingen heerlijk hun eigen gang zonder zich iets aan te trekken van de jeeps waar allerlei lenzen uit staken om hun doen en laten te fotograferen.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *