Spelen met MVB

Om meervoudige belichting (MVB) beter te begrijpen ben ik weer gaan oefenen. Het beeld wat ik in mijn hoofd had wilde maar niet lukken. Na diverse pogingen heb ik het maar opgegeven en ben ik gaan spelen met meervoudige belichting en wat leliebladeren op het water. Ik maakte 9 opnames snel achter elkaar waarbij ik de camera rond draaide. Het effect beviel mij wel, wat zou er gebeuren als ik hetzelfde deed met het bruggetje waar ik vlak bij stond?

Van de brug is niet veel meer te zien, alleen de lantaarn die er bij staat is nog herkenbaar. Het effect verraste mij. De zwarte metalen brug contrasteerde sterk tegen de lichte lucht en het water maar juist dat geeft een grafisch beeld. Dat nodigde uit tot verder spelen, nu met een meerpaal aan de overkant van het kanaaltje.

Leuk om met een bepaald idee op pad te gaan en vervolgens met totaal iets anders thuis te komen. Dit smaakt wat mij betreft naar meer.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

,

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *