Schuilen

Heerlijk, paddenstoelentijd. Weer lekker struinen door het bos op zoek naar deze wonderlijke dingen. Ik mag ze graag fotograferen, gewoon lekker bezig zijn met het vinden van de paddenstoel, een uitsnede bepalen en al het andere wat er bij komt kijken. Dit jaar had ik voor het eerst een lichtje meegenomen. Eentje waarbij je de kleur kunt instellen en waar ook een zogeheten snoot bij zit. Dit is een kokertje dat je op je lichtje zet en waarmee het licht in een smalle bundel wordt geprojecteerd. Zo voorkom je bijvoorbeeld dat de bladeren rondom de paddenstoel ook verlicht worden en de aandacht gaan trekken.

Ik was blijkbaar zo druk met de paddenstoelen en mijn nieuwe speeltje dat het mij bij het fotograferen niet eens was opgevallen dat er wat pissebedden onder de hoed schuilden. Volgende keer toch nog weer beter kijken.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *