Voorbij

Deze zomer heb ik regelmatig aan de waterkant gezeten bij de Vreugderijkerwaard, een uiterwaard van de IJssel. Ik had gehoopt, net als vorig jaar, jagende visdiefjes te kunnen fotograferen. Maar helaas, dit jaar hadden ze blijkbaar een andere plek gevonden om te jagen. Of de vogelgriep had te hard toegeslagen, dat kan natuurlijk ook.

Maar als je dan zo aan de waterkant zit te wachten om wat misschien komen gaat, kijk je wat om je heen. Naar de libellen die heen en weer vliegen, de eenden met jongen, de immer ruziënde meerkoeten… Of naar de zwanenbloem aan de waterkant die net bezoek krijgt wanneer ik er een foto van maak.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *