Zonsopkomst

Vanmorgen ben ik er vroeg op uitgegaan om mijn nieuwe statief en nieuwe 3-weg kop uit te proberen. Ik ging niet te ver weg, gewoon aan de overkant van de IJssel zodat ik mooi zicht had op de zonsopkomst. Een groot deel van de weilanden stond nog steeds onder water. Dat vele water gaf een mooie reflectie van de kleuren in de lucht. Op de foto hierboven is de zon nog net niet op, het bevroren gras op de dijk gaf de dijk een witte gloed.

Niet veel later kwam de zon op als een grote oranje bal. Heel even leek het een ei in een nest, alsof de takken hem vasthielden op zijn plek. Nadat de zon zich los gerukt had van de bomen scheen het zonlicht zachtjes over de rietpluimen.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *