Rood

Net buiten Zwolle is er een veld dat helemaal vol staat met kornoeljes. In de zomer lijkt het een gewoon groen veld maar in de winter zijn de prachtige kleuren van de stengels te zien. Het veld wordt vaak gefotografeerd wanneer er sneeuw ligt. Een paar weken geleden lag er een beetje sneeuw maar toen had ik er niet aan gedacht. Bij toeval reed ik er vanmorgen langs, en met het wat grijze weer vielen ook nu de warme kleuren op.

In eerste instantie dacht ik: daar moet ik komend weekend toch eens heen gaan om wat foto’s te maken. Maar na 200 meter bedacht ik mij dat het best wel eens zo kon zijn dat binnenkort de struiken gesnoeid gingen worden. Bij de eerst volgende mogelijkheid dus maar gekeerd, ik had toch een camera bij me.

Het is en blijft toch bijzonder, zo’n veld met kleur midden in de winter. Ik ben blij dat ik toch even teruggereden ben.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *