Paaltjes

Op de paaltjes in de Vreugderijkerwaard zijn altijd wel vogeltjes te vinden. Soms een gele kwikstaart maar meestal is het een graspieper. Deze ochtend trof ik een graspieper aan die niet bang leek te zijn. Waarschijnlijk een jong dat nog moest leren dat alles een gevaar kon zijn.

Omdat de graspieper zo rustig bleef zitten kon ik mooi eens oefenen met het gebruik van paaltjes om het beeld te verzachten.

Door in het verlengde van de rij paaltjes te gaan staan kon ik het beeld wat verzachten. De bloemenweide op de achtergrond was daardoor niet meer te zien, maar door de hoogte van de paaltjes kwamen de bloemen toch al niet duidelijk over.

Door nog iets lager te gaan zitten een er voor te zorgen dat een paaltje vlak voor mijn telelens zat, kon ik het beeld nog zachter maken. Een leuke oefening en een techniek die ik zeker vaker ga gebruiken.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *